Tek temeljac a izdali već 60% FOTO

Kompanija GTC Srbija počela je danas izgradnju svog četvrtog objekta u Srbiji, poslovnog kompleksa u novobeogradskom bloku 41.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

14:33

Default images

Poslovni kompleks će imati tri poslovne zgrade od ukupno 27.000 metara kvadratnih, rečeno je na otvaranju gradilišta koje se nalazi na Novom Beogradu u Bloku 41, na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti i gradiće se u tri faze.

Prva faza, čiji se završetak očekuje sredinom 2015. godine, omogućiće novih 10.000 kvadratnih metara poslovnog prostora od kojih je 60 odsto već rentitrano pre početka gradnje.
Foto: beobuild.rs
Specijalizovani sajt za praćenje izgradnje i uređenja Beograda Beobild piše da u glavnom gradu nedostaje poslovni prostor A klase, kakav će biti ovaj objekat, a tržište nije u stanju da ponudi više stotina kvadrata na jednom mestu u ovoj klasi. Produbljivanje ove krize moglo bi da utiče na cene kancelarijskog prostora i na konkurentnost Beograda za baziranje poslovnih centrala.

Zbog toga, ali i zbog činjenice da 5 godina nije izgrađen sličan objekat veći od 5.000 kvadrata, procenjuju da je odličan trenutak za investiranje.
Foto: beobuild.rs
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i presednik Borda menadžera GTC-a Tomas Kurcman položili su kamen temeljac za objekat koji bi trebalo da bude otvoren za godinu dana.

Mali je naveo da je to prvi poslovni kompleks koji je veći od 5.000 metara kvadratnih , a koji se u poslednjih pet godina gradi u Srbiji. On je ocenio da je to veoma značajno i za Beograd i za Srbiju jer pokazuje da investitori žele da dođu u Srbiju.
Foto: beobuild.rs
Kurcman je zahvalio svim partnerima i zakupcima, kao i Gradu Beogradu, na pomoći u realizciji tog projekta, ističući da će se izgradnjom tog poslovnog kompleksa odgovoriti na veliku potražnju zakupaca.

Kako je rekao, radovi će biti izvođeni po najvišim tehničkim, ali i standarima zelene gradnje, kako bi zakupcima bio ponuđen poslovni prostor u skladu sa potrebama savremenog poslovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: