Miletić jedini kandidat za PKB

Upravni odbor Privredne komore Beograda danas je predložio Milivoja Miletića za predsednika tog udruženja privrednika.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2014.

19:24

Default images

Miletić je 23. septembra izabran za vršioca dužnosti predsednika Privredne komore Srbije.

On je, kako je saopštila Privredna komora Beograda, rekao da je prihvatio da izvesno vreme bude i na čelu Privredne komore Srbije "kako bi odmah inicirao redefinisanje politike i strategije razvoja celog komorskog sistema".

Za sutra je najavio sastanak sa predsednicima svih regionalnih komora, Privredne komore Vojvodine i Privredne komore Beograda, kako bi se dogovorili o projekciji promena komorskog sistema u Srbiji i planu rada za 2015. godinu.

Miletić je mašinski inženjer, a više godina bio je generalni direktor Viskoze iz Loznice. Bio je savezni i republički poslanik, predsednik nekoliko odbora u Skupštini Srbije i član Centralnog koordinacionog tima za privredu u Vladi Srbije.

Izbor novog predsednika Privredne komore Beograda pokrenut je nakon hapšenja prethodnog predsednika Milana Jankovića, koji je osumnjičen da je zloupotrebom službenog položaja dobio stan od tog udruženja privrednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: