"Rudna renta mora da se naplaćuje"

Ministarka Zorana Mihajlović kaže da se u Srbiji mora voditi računa o tome da se aktuelna rudna renta naplaćuje, u čemu posebnu odgovornost imaju inspekcije.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2014.

13:54

Default images

"Mi moramo da vodimo računa o svim rentama pa i o rudnoj", rekla je ona u razgovoru sa novinarima tokom međunarodne konferencije o čistim energetskim tehnologijama i izrazila uverenje da će u predstojećim izmenama Zakona o rudarstvu morati da se povede računa o visini rudne rente u našoj zemlji.

Sad je neophodno utvrditi da li se rudna renta koju imamo naplaćuje i u tom pogledu je ključno pitanje da li inspekcije rade svoj posao i vode računa o tome, naglasila je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: