Razrešeni direktori Železnica

Železnice Srbije saopštile su da je Skupština tog preduzeća jednoglasno razrešila Predraga Jankovića i Svetozara Ćapina dužnosti izvršnih direktora preduzeća.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 23.09.2014.

15:09

Default images

Kako se navodi, Skupština Železnica Srbije je ovu odluku donela na osnovu Zaključka Vlade Srbije, od 20. septembra, kojim se predlaže Skupštini srpskih železnica da razreše Jankovića i Ćapina dužnosti izvršnih direktora u Odboru direktora ove kompanije.

"U skladu sa tim, neophodno je da svi rukovodioci u Železnicama Srbije nastave izvršavanje svojih radnih obaveza i zadataka u skladu sa svojim ugovorima o radu i ovlašćenjima, kako bi se obezbedilo redovno i nesmetano funkcionisanje srpskih železnica u narednom periodu", naglašava se u saopštenju.

Vlada Srbije preporučila je smenu izvršnih direktora i članova Odbora direktora Železnica Srbije, Svetozara Ćapina i Predraga Jankovića, zbog kočenja realizacije ruskog kredita za rehabilitaciju pruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: