Kanađani za saradnju sa RTB Bor

Kanadske kompanije zainteresovane su za saradnju sa RTB Bor.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.09.2014.

17:50

Default images

Ovo je rečeno u Beogradu na sastanku ministra rudarstva i energetike Aleksandra Antića sa kanadskim ambasadorom Romanom Vaščukom i predstavnicima kompanija iz te zemlje.

Na sastanku, kome su prisustvovali predstavnici kompanija "RGMI" i "Dundee Capital Markets" iz Kanade, precizirano je da su kanadske kompanije zainteresovane za saradnju sa RTB Borom kroz dugogodišnju, unapred ugovorenu avansnu kupovinu njihovih proizvoda i da za to raspolažu obezbedjenim finansijskim sredstvima, saopštilo je Ministarstvo.

Ministar Antić potvrdio je spremnost države za pronalaženje strateških partnera, koji imaju tendencije da unaprede funkcionisanje RTB Bora i da će o ovom značajnom predlogu obavestiti Vladu Srbije.

U toku dana predstavnici kanadskih kompanija posetiće Bor i sastaće se sa rukovodstvom RTB Bora, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: