Firme da sklope ugovor sa GSP

Privatne i državne kompanije u Beogradu imaju rok do 24. septembra da zaključe ugovore o kupovini mesečnih karti za gradski prevoz, izjavio je Goran Vesić.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 19.09.2014.

11:51

Default images

"Primera radi, preduzeće sa 2.000 zaposlenih godišnje na ovaj način uštedi 12 miliona dinara u odnosu na to kada za javni prevoz isplaćuju novac u kešu", rekao je gradski menadžer Vesić za Studio B, a prenosi gradska uprava.

On je podsetio da pooštrena kaznena politika za sve one koji se voze bez karte i da će putnik koji se zatekne u vozilu javnog gradskog prevoza bez karte imati pravo da plati posebnu kartu od 2.000 dinara i da se sa njom vozi čitav dan, a ukoliko odbije dobiće prekršajni nalog od 6.000 dinara.

Prema njegovim rečima, putniku će biti omogućeno da kazna bude prepolovljena ukoliko je plati u roku od osam dana.

"Putnici koji ne budu platili kaznu rizikuju da se ubudće nađu u jedinstvenoj evidenciji prekršaja koja se vodi u prekršajnim sudovima", rekao je Vesić.

On je objasnio da se to ne odnosi samo na prekršaj u gradskom prevozu već i na druge, pa tako onaj ko ne bude platio kaznu neće moći da registruje automobil, produži vozačku dozvolu, preregistruje firmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: