Sutra po čokoladice u 7, 17, 31

Vršilac dužnosti direktora GSP "Beograd" Željko Milković rekao je da je prihod od naplate karata povećan za 150 miliona, što je oko 30 odsto više.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 17.09.2014.

14:13

Default images

"Ciljna granica nam je 900 miliona dinara. Pomak je dobar i nadam se da će se tako i nastaviti. Svi treba da shvate da je situacija u glavnom gradskom prevozniku teška i da prevoz mora da se plaća", dodao je Milković.

Prema njegovim rečima, veći prihodi znače bolje autobuse, a samim tim i kvalitetniju uslugu korisnicima.

"Trenutna situacija je takva da nemamo nijedan autobus mlađi od šest godina. Glavnom gradskom prevozniku je potrebno godišnje oko 80 autobusa, za šta su potrebna znatna sredstva. Povećanje prihoda jedini je način da se situacija promeni", rekao je Milković.

Vršilac dužnosti direktora je naveo da će kontrole u narednom periodu biti pojačane i zbog toga je apelovao na građane da se validiraju i tako izbegnu plaćanje kazne. Trenutno je u vozilima javnog gradskog prevoza angažovano 480 kontrolora.

Milković je danas sa saradnicima putnicima na određenim autobuskim linijama poklanjao čokoladice kako bi im zahvalio na učešću u akciji "Za bolji prevoz i život u Beogradu". Sutra će čokoladice deliti na linijama 7, 17 i 31, na kojima je inače zabeležen najveći procenat validiranja. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: