Srpska hrana primamljiva u Moskvi

Nastup Srbije na 23. Međunarodnom sajmu hrane "World food" u Moskvi izuzetno je zapažen, rekla je ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević-Bošković.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 15.09.2014.

13:54

Default images

Prema njenim rečima, štandovi naših izlagača su već na početku privukli veliku pažnju posetilaca.

Ministarka poljoprivrede je izjavila Tanjugu da je ponosna što na ovom izuzetnom sajmu Srbija i ove godine učestvuje i to sa više od 20 kompanija izlagača iz oblasti industrije mesa, mleka, konditorskih proizvoda i pića.

"Interes koji postoji za naše poljoprivredne i prehrambene proizvode treba iskoristiti u pravcu jačanja naše ekonomije", istakla je ministarka.

Prema njenim rečima, ova manifestacija je izuzetno važna jer ne predstavlja samo sajamsku izložbu već i mogućnost jačanja privrednih veza kroz razmenu kontakata, znanja i iskustava. Ona je podsetila da je, danas otvoreni, "World food" jedan od najvećih sajmova hrane i pića u svetu, dodavši da je na njemu prisutno 1.600 uglednih i moćnih kompanija iz 76 zemalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

18 h

Podeli: