Videks grupa šalje 6.000 t u Rusiju

Trgovinska kompanija Videks grupa iz Beograda potpisala je sa firmom Eurolink Distribution Limited ugovor o izvozu 6.000 tona robe iz Srbije u Rusiju.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.09.2014.

16:33

Default images

Najveći deo robe će predstavljati konditorski i proizvodi mlekarske industrije, ali će biti i proizvoda iz drugih grana prehrambene industrije.

Videks grupa je pozvala sve proizvođače prehrambenih i sličnih proizvoda iz Srbije, koji još nisu iskoristili mogućnosti izvoza u Rusiju da se jave radi zajedničkog nastupa na ruskom tržištu.

S obzirom da je tržište Rusije vrlo zahtevno, očekujemo da nam se jave kompanije koje ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, a koje imaju značajne proizvodne kapacitete, poručili su iz te kompanije.

Videks grupa će biti jedna od dve srpske firme koja će učestvovati na najvećem sajmu prehrane "World Food" u Moskvi od 15. do 18. septembra ove godine. To će, kako se navodi, biti idealna prilika, koju treba iskoristiti za prezentaciju robe ruskim partnerima i zato potencijalni domaći partneri treba da se jave Videks grupi u najkraćem roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: