DS: Koje su razlike u ugovoru?

Demokratska stranka zahteva od Vlade Srbije da se dokumentuju razilke u ugovoru sa Etihadom.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 16.08.2014.

11:52

Default images

Demokratska stranka zahteva od Vlade da građanima jasno saopšti i dokumentuje koje su razlike između ugovora sa Etihadom koji je potpisan i primenjivan godinu dana i ugovora koji je potpisan pre 11 i objavljen pre dva dana i da pokaže na izmeni kojih odredaba je insitirala Evropska komisija.

"Čak je i Srpskoj naprednoj stranci sasvim izvesno jasno da, kada je u pitanju posao u koji građani Srbije ulažu 660 miliona, a Etihad 40 miliona dolara, građane ne može zadovoljiti neozbiljno usputno i ničim potkrepljeno uveravanje (gradonačelnika Beograda) Siniše Malog da su u ugovoru koji je objavljen pre dva dana, a koji je potpisan 31. jula ove godine, menjane tek sitnice u odnosu na ugovor koji je potpisan u avgustu prošle godine i koji se od tada i primenjivao", navode u saopštenju demokrate.

Bez objavljivanja prvobitnog ugovora koji se primenjivao godinu dana, kao i bez objavljivanja ostalih ugovora sa Etihadom, ali i drugim firmama iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, navodi DS, svaki potez Vlade Srbije "u ovoj stvari biće samo još jedan čin u predstavi amaterskog pozorišta (premijera) Aleksandra Vučića koju, na žalost stotinama miliona evra finansiraju građani Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: