Delta obnavlja sve kuće u ulici

Kompanija Delta holding najavila je da će obnoviti jednu ulicu u Obrenovcu, gradu koji je najviše nastradao u nepogodi koja je proletos pogodila Srbiju.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 01.08.2014.

13:15

Default images

Kako se navodi u saopštenju, Delta je donela odluku da pomogne stanarima obrenovačke ulice Save Kovačevića, u kojoj će obnoviti ili iznova izgraditi ukupno 17 stambenih objekata.

Precizra se da će Delta holding, preko svoje Delta fondacije, snositi u potpunosti troškove izgradnje četiri kuće i obnove 13 oštećenih stambenih objekata u ovoj ulici.

Reč je, kako se navodi, o porodičnim kućama starih Obrenovčana od kojih je najstarija izgrađena još dvadesetih godina, a najnovije početkom sedamdesetih godina prošlog veka.

Delta Fondacija je, ističe se, angažovala građevinske firme, obavljaće nadzor radova i po završetku izgradnje odnosno obnove, predaće kuće njihovim vlasnicima.

Radovi na otklanjaju posledica poplava počeće u ponedeljak, 4. avgusta, a završetak radova planiran je za početak oktobra, navodi se u saopštenju kompanije Delta holdinga u vlasništvu Miroslava Miškovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: