Nećemo nove troškove za Zemun-Borča

Ministarstvo građevinarstva će sa Gradom Beogradom preduzeti sve kako bi u predviđenom roku bili završeni radovi na izgradnji mosta Zemun - Borča.

Srbija

Izvor: Beta

Sreda, 30.07.2014.

14:15

Default images

Na sastanku ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim konstatovano je da radovi teku predviđenom dinamikom, ali da je potrebno otkloniti propuste prethodnih gradskih i republičkih vlasti i pojačati nadzor kako bi most bio završen bez nepotrebnih dodatnih troškova za državni i gradski budžet.

Zbog toga će, kako je navedeno, Ministarstvo i Grad organizovati sastanke sa nadležnim komunalnim i gradskim preduzećima kako bi se što pre otklonile sve nedorečenosti i sa kineskim partnerom bio potpisan Aneks 4, što je uslov za završetak mosta.

U saopštenju se ne precizira na šta se te nedorečenosti odnose.

Prema predviđenoj dinamici, most Zemun-Borča trebalo bi da bude završen do 27. decembra ove godine, a svi pristupni putevi do 15. septembra 2015. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: