“Lidl“ merka lokaciju u Pančevu

Nemački diskontni lanac “Lidl“ želi da izgradi supermarket u Pančevu, kažu u upravi grada Pančeva i navode da spremna lokacija već postoji, prenosi “eKapija“.

Srbija

Izvor: eKapija

Ponedeljak, 28.07.2014.

14:44

Default images

Kompanija "Lidl" i dalje je zainteresovana da izgradi supermarket u Pančevu, na uglu Ulica Moše Pijade i Vojvođanskog bulevara, kod kružnog toka u Kotežu, kazao je u emisiji "Intervju" RTV "Pančevo" pomoćnik gradonačelnika za urbanizam, Slave Bojadžijevski.

“’Lidl’ je ozbiljno zainteresovan da dođe i otvori svoj poslovni prostor u Pančevu, a posebno im je interesantna parcela između Koteža 1 i Koteža 2“, rekao je Bojadžijevski.

On je u emisiji "Intervju" RTV "Pančevo" navodeo da pregovori tek predstoje, ali da je uveren da sada proces više ne može da stane.

Svaka najava da je "Lidl" sve bliži dolasku u našu zemlju odavno izaziva veliko interesovanje građana, a lokalne samouprave se utrkuju ko će ponuditi bolje uslove.

Kako podseća “eKapija“, poslednja vest stigla je iz Kruševca, gde su nedavno boravili predstavnici ovog nemačkog trgovinskog lanca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: