Carina vraća ispostavu u Priboj

Uprava carina Ministarstva finansija vratiće carinsku ispostavu u Priboj.

Srbija

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 22.07.2014.

12:31

Default images

"Naša lokalna samouprava postala je ovim institucionalno jača, nakon što je nedavno i Osnovni sud vraćen u grad na Limu", izjavio je pomoćnik predsednika opštine Priboj za lokalni ekonomski razvoj Krsto Janjušević.

On je naveo da bi tehnički deo dogovora, koji podrazumeva prostorije za sedište carinske ispostave i uslove poslovanja, što će obezbediti lokalna samouprava, trebalo da bude izvršen do septembra.

Direktor Sektora za kontrolu primene propisa u Upravi carina Ognjen Pantelić je rekao da se očekuje da Carinska ispstava zvanično počne da radi do dolaska investitora iz Finske, odnosno kompanije Sisu auto, koja će uskoro preuzeti Fabriku automobila "Priboj".

Prema njegovim rečima, Uprava carina će povećati svoje prisustvo na ovom području i u oblasti sprečavanja šverca i svih oblika sive ekonomije.

Nakon nedavnog vraćanja Osnovnog suda u Priboj, najavljenim povratkom Carinske ispostave nastavlja se institucionalno jačanje opštine Priboj, rekao je pomoćnik predsednika te opštine Krsto Janjušević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: