"Česma nam se odlično uklapa"

Nova javna česma otvorena je danas u parku u Ulici serdar Janka Vukotića na Labudovom brdu, saopštila je opština Rakovica.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.07.2014.

14:28

Default images

Svečanom otvaranju prisustvovali su predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić, zamenik generalnog direktora JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Vlado Sekulić i zamenik gradskog sekretara za komunalne i stambene poslove Dragana Kocić.

Predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić rekao je, otvarajući česmu, da je namenjena svim gradjanima i da je uveren da će je gradjani čuvati.

"Gradska opština Rakovica odazvala se peticiji sugradjana, Beogradski vodovod i kanalizacija nam je izašao u susret i za kratko vreme napravio česmu u ovom naselju. U blizini se nalazi dečiji mobilijar, tu je i i Osnovna škola 14. oktobar, tako da se ova česma nalazi na pravom mestu", rekao je Kocić.

Zamenik generalnog direktora JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Vlado Sekulić ocenio je da se česma savršeno uklapa u ambijent parka.

Građani Labudovog obratili su se Gradskoj opštini Rakovica sa zahtevom da se u veoma posećenom parkiću u ulici Serdar Janka Vukotića izgradi javna česma.

U parku koji se nalazi uz solitere svakodnevno se igra veliki broj dece, koja do sada nisu imala gde da se osveže, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: