Podrška ženskom preduzetništvu

Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga organizuje promociju Programa podrške ženskom preduzetništvu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 17.06.2014.

15:55

Default images

Podrška se odvija kroz dodelu bespovratne finansijske pomoći u 2014.godini.

Svrha programa je pružanje podrške mikro, malim i srednjim preduzećima, u kojima učešće žena u vlasništvu iznosi preko 25 odsto, a koje istovremeno upravljaju poslovanjem, kao i preduzetničkim radnjama čiji su osnivači, žene.

Ukupna raspoloživa sredstva za realizaciju Programa iznose sedam miliona dinara. Za realizaciju definisanih aktivnosti, sredstva se dodeljuju u iznosu od 50.000,00 do 300.000,00 dinara.

Nacionalna agencija će na osnovu ugovora sa preduzećem ili preduzetnikom, refundirati iznos do 75 odsto od ukupnog iznosa opravdanih troškova projekta, bez PDV-a. Sredstva će biti refundirana nakon završetka projekta i dostavljanja dokaza o završenim aktivnostima.

Promocije projekta održaće se u četvrtak 19. juna u Maloj sali opštine u Gornjem Milanovcu, i u prostorijama Regionalne agencije za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga u Kraljevu, sa početkom u 12 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

20 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

6 h

Podeli: