Država prodaje hotel Tamiš

Agencija za privatizaciju oglasila je prodaju pančevačkog hotela "Tamiš", kao imovine preduzeća AD "Sloboda" u stečaju, putem javnog prikupljanja ponuda.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.04.2014.

13:08

Default images

Vrednost objekta sa opremom, procenjena je na 644,44 miliona dinara, ali nije obavezujuća za ponuđače. Predvidjena je uplata depozita od 128,89 mliona dinara.

Stečajni upravnik je dužan da prihvati najvišu dostavljneu ponudu, ukoliko je iznad 50 odsto procenjene vrednosti, a ukoliko je manja, prethodno mora dobiti saglasnost odbora poverilaca.

Pravo na učešće imaju sva pravna i fizička lica, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 3. jun, kada će one biti javno otvorene u Agenciji za privatizaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: