Komunalcima dobra i polovna vozila

Preduzeće Vatrosprem proizvodnja ponudiće javnim preduzećima u Srbiji da uzimaju reparirana komunalna vozila u zakup, a od idućeg meseca i na lizing.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 23.04.2014.

09:05

Default images

Kompanija nudi komunalnim preduzećima reparirana vozila za smeće, kao i nekoliko tipova vatrogasnih vozila u zakup u minimalnom trajanju od osam meseci.

Početkom maja biće potpisan ugovor sa jednom lizing kućom, tako da će ova vozila moći i da se kupe na rok otplate od tri do pet godina, navodi se u saopštenju kompanije.

Vatrosprem dodaje da su zbog krize i nestašice novca javna komunalna preduzeća najčešće prezadužena, a komunalna oprema dotrajala.

Sva polovna vozila "Vatrosprem proizvodnja" kupuje u Švedskoj, Nemačkoj i Holandiji, to jest u onim zemljama koje u eksploataciji odlično održavaju vozila.

Kamionske šasije su, takođe u dobrom stanju, sa malo pređenih kilometara - vatrogasna do 50.000 kilometara a komunalna do 200.000 kilometara.

Prema rečima direktora "Vatrosprem poizvodnje", Dragiše Marinkovića, ta kompanija je na vozilima izvršila kompletnu defektažu i zamenila sve dotrajale delove, tako da se daje i garancija od godinu dana na kompletno vozilo.

Uz to se garantuje održavanje takvih vozila u narednih 10 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

21 h

Podeli: