Parking servis čeka još 7 dana

JKP Parking servis podsetilo je korisnike da je ostalo još sedam dana da po povoljnim uslovima, uz reprogram duga, isplate zaostale obaveze za neplaćen parking.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 22.04.2014.

09:13

Default images

Kako je saopšteno iz tog preduzeća, rok za sklapanje Sporazuma o otplati duga ističe u ponedeljak, 28. aprila, i produženja roka neće biti, a nakon njegovog isteka biće angažovani izvršitelji za naplatu potraživanja u skladu sa Zakonom o obezbeđenju i izvršenju.

Reprogramom je predviđen otpis ukupne kamate za sve dužnike koji potpišu sporazum, a za otplatu duga u celosti biće odobren popust od 30 odsto, dok će za otplatu na šest, 12, 18 i 24 mesečne rate biti omogućen popust od 10 do 15 odsto, u zavisnosti od visine duga.

"Parking servis" pozvao je građane da ne čekaju poslednji trenutak, već da se na vreme prijave kako bi zaključili Sporazum o otplati duga i tako izbegli gužve na šalterima preduzeća, koji se nalaze u ulicama Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51.

Sporazum se može preuzeti sa sajta www.parking-servis.co.rs, a popunjeni zahtev poslati elektronskom poštom na reprogram@parking-servis.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: