ER Srbija: Do Varšave za 99 EUR

Er Srbija će od 29. maja svakodnevnim letovima povezivati Beograd i Varšavu, a promotivna prodaja karata po ceni od 99 evra, traje do 25. aprila.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 17.04.2014.

10:48

Default images

Letovi na relaciji Beograd - Varšava obnovljeni su nakon pauze od 15 godina, a ruta ima dugu istoriju, od prvog leta JAT-a pre 66 godina.

Odlazni letovi iz Varšave predviđeni su utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom u 9.40 sati, sa dolaskom u Beograd u 11.20, ponedeljkom sredom i subotom sa polaskom u 20.35 i dolaskom u 22,15 sati.

Polazni letovi iz Beograda kreću utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom u 7.15, sa stizanjem u Varšavu u 8.55, ponedeljkom, sredom i subotom u 19.50 sati.

Gostima na letovima iz Varšave, omogućava se povezanost kroz matični aerodrom u Beogradu sa 24 destinacije, uključujući Abu Dabi, Larnaku, Bukurešt, Istanbul, Atinu, Sofiju, Tel Aviv, Varnu, Solun, Sarajevo, Podgoricu i Skoplje.

Istovremeno se pružaju pogodne veze putnicima preko matičnog aerodroma Er Srbije Nikola Tesla u Beogradu do brojnih ključnih destinacija na Bliskom Istoku, Aziji, Africi i Australiji uz podršku strateškog partnera Etihad Airways-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: