Đoković i SAM za "Školicu života"

Srpska asocijacija menadžera postala je partner Fondacije "Novak Đoković" i podržaće njen budući humanitarni rad u novčanim sredstvima i u robi.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 04.04.2014.

12:49

Default images

Prvi zajednički projekat je "Školica života – Zajedno za detinjstvo" koji će SAM podržati na predstojećoj dobrotvornoj aukciji uskršnjih jaja, kao i sa prikupljanjem novčanih sredstava unutar SAM-a u periodu od aprila do juna 2014.godine.

Aukcija će biti održana u Skupštini Beograda 14. aprila u 19h, a sav novac koji bude bio prikupljen do juna biće uručen Fondaciji na tradicionalnom SAM-ovom Junskom susretu .

"Protokol o saradnji sa Fondacijom Novak Đoković smo sklopili jer iskreno verujemo da stvaranje boljeg društva u kojem živimo kreće od stvaranja uslova u kojima sva deca i mladi mogu razvijati svoje pune kapacitete. Želimo da svojim angažovanjem podržimo projekat „Školice života“ koji je usmeren da se deci u ugroženim područjima pruži pomoć", rekla je Jelena Bulatović, izvršne direktorka Srpske asocijacije menadžera.

Ona je dodala da je pored kompanijskog društveno odgovornog poslovanja, veoma bitno i odgovorno podsticati i ličnu filantropiju i biti dobar primer drugima.

"Iskreno se nadamo da ćemo na kraju godine imati uređene, obnovljenje i opremljene „Školice života“ u Kraljevu, Vladičinom Hanu, Merošini i Vladimirovcu na radost mališana koji žive u ovim opštinama", navela je izvršna direktorka SAM.

Iz fondacije najboljeg tenisera Srbije su poručili da je obezbeđivanje stimulativnih i bezbednih uslova za obrazovanje i odrastanje ključno.

"Svakom detetu je potrebno pružiti mogućnost da ostvari svoje potencijale. Poslovni sektor i uspešne kompanije imaju veliku ulogu u kreiranju zdravog privrednog ambijenta, a naročito u podršci i razvoju dečijeg sveta, odnosno dece koja su deo svih nas i naše društvene zajednice.", rekla je Gorana Džudža Jakovljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

12 h

Podeli: