Er Srbija: Erbas poleće za Bukurešt

Er Srbija je najavila da će od 30. marta kada počinje letnji reda letenja, na liniji za Bukurešt saobraćati veći avioni tipa erbas A319, zbog velike potražnje.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 28.03.2014.

10:42

Default images

Avioni erbas A319, sa osam sedišta u biznis i 120 u ekonomskoj klasi, zameniće ATR 72 koji je imao 66 sedišta, samo u ekonomskoj klasi.

Ovo unapređenje značiće i uvođenje vrhunske usluge biznis klase Er Srbije na toj liniji, saopštila je nacionalna aviokompanija.

"Gosti na liniji Beograd - Bukurešt će nastaviti da uživaju u visokim standardima usluga koje pruža Er Srbija, a sada će imati mogućnost izbora između komfora biznis i ekonomske klase. Ova linija se pokazala izuzetno popularnom i sada će novi A319 avioni moći da pruže putnicima najbolju uslugu, zabavu i udobnosti", izjavio je tim povodom generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

U skladu sa novim bojama i modernim avionom, usluga na letu je osvežena i novim izborima menija, besplatnim pićem i unapređenom zabavom tokom leta, što nudi više izbora gostima koji lete Er Srbijom.

Kako se navodi, raspored letova je sačinjen tako da pruža dobre dolazne veze za putnike koji dolaze letovima iz Australije i Abu Dabija i lete za Bukurešt, kao i dobre konekcije za goste koji iz prestonice Rumunije lete preko Beograda do Bliskog istoka, jugoistočne Azije i Australije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

16 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: