Niče ritejl park na Zvezdari

Izraelski "Aviv Arlon" na proleće ove godine počinje izgradnju tržnog centra na Zvezdari, piše portal eKapija.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 19.03.2014.

19:43

Default images

Kako se navodi, reč je ritejl parku, maloprodajnom objektu koji donosi koncept kupovine na otvorenom. Objekat nazvan "Aviv Park Zvezdara" će se prostirati na 11.500 m2 u Ulici Živka Davidovića 86 u Beogradu.

"Koncept ritejl parka se pokazao veoma dobrim u našem objektu u Pančevu, tako da je kompanija "Aviv Arlon" donela odluku da na proleće ove godine počne izgradnju drugog sličnog projekta i to baš u Beogradu. Projekat pod nazivom "Aviv Park Zvezdara" će se prostirati na 11.500 m2 neto maloprodajnog prostora i po svom konceptu će pružiti beogradskom tržištu dobru ponudu",rekla je za "eKapiju" Danka Gladović, direktorka marketinga kompanije "Aviv Arlon".

Sagovornica eKapije napominje da u tom delu grada zasada ne postoji nijedan tržni centar. Lokacija je dobro povezana sa svim delovima grada, a mnogobrojne linije gradskog saobraćaja koje vode iz različitih delova grada do Ustaničke su samo neke od prednost, i kako ističu u ovoj kompaniji, jedan od razloga za ovakvu investiciju.

"Ideja nam je da u ovom delu Beograda napravimo tržni centar koji će stanovnicima Zvezdare, Konjarnika, pa čak i obližnjih prigradskih naselja pružiti dobru ponudu za kupovinu na jednom mestu za celu porodicu. Svi naši posetioci će osim kupovine moći da uživaju i u mnogobrojnim zabavnim sadržajima. Kroz organizaciju različitih aktivnosti, edukativnih, kreativnih i zabavnih, namenjenih različitim starosnim grupama, pre svega, celoj porodici, nastojaćemo da damo jedinstven i prepoznatljiv pečat i da svim posetiocima ponudimo mesto dobre zabave uz odličnu kupovinu", objašnajva Gladovićeva.

Osim hipermarketa, koji zauzima 2.500 m2, u "Aviv Parku Zvezdara" biće smeštene i radnje sa garderobom, obućom, dečije prodavnice, restorani, uslužne delatnosti i sl.

"Potpisano je već više od 60% ugovora o zakupu, ali zasada je rano da otkrivamo imena, između ostalog i zbog poverljivosti podataka. Planiramo da izgradnja počne na proleće ove godine, a završetak radova očekujemo na jesen 2015. godine", najavljuje direktorka marketinga.

Prema saznanjima "eKapije" , "Aviv Arlon" planira da u drugoj fazi na ovoj lokaciji izgradi oko 70 stambenih jedinica.

Izraelska kompanija "Aviv Arlon" je prisutna u Srbiji od 2007. godine. Investirala je u izgradnju prvog ritejl parka na ovim prostorima koji se nalazi u Pančevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: