Vučić: "Beograd na vodi" nije bajka

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić izjavio je za RTS da će projekat "Beograd na vodi" doneti napredak celoj Srbiji.

Srbija

Izvor: RTS

Ponedeljak, 10.03.2014.

18:54

Default images

Vučić je, gostujući na RTS-u, izjavio da će "Beograd na vodi" unaprediti našu industriju, ugostiteljstvo, turizam, ali pre svega građevinsku industriju koja nam je, kako je rekao, pravila velike probleme u proteklom periodu.

Predsednik Srpske napredne stranke rekao je da su potezi koje je vukla ta stranka u ovoj kampanji bili iznuđeni ali oprezni, i imajući u vidu opreznost bili su bolji od onih koji su žurili u brzu pobedu.

Govoreći o projektu "Beograd na vodi", Vučić je rekao da je to projekat cele Srbije.

"Taj projekat će doneti napredak za celu Srbiju i pre svega unaprediće našu industriju, ugostiteljstvo, turizam, ali pre svega građevinsku industriju, koja nam je pravila velike probleme u proteklom periodu", naveo je Vučić.

Prema njegovim rečima, ljudi u Srbiji su se naslušali raznih obećanja, a mali broj projekata je bio ostvaren.

"Ja kažem / dobićemo novac po povoljnim uslovima od Emirata. Mi ćemo ovaj posao da radimo, to je težak posao, mnogima izgleda kao bajka, ali oni polaze od sebe", istakao je lider naprednjaka i dodao da neće da prihvati priču da među političarima nema razlike.

Vučić je istakao da je prvi posao da se donesu zakoni o planiranju i izgradnji, osiguranju, privatizaciji, stečaju, državnim službenicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: