Er Srbija: I danas tri sata ranije

Er Srbija je od početka korišćenja savremenog sistema prijavljivanja uspešno obradila ukupno 33 leta, sa više od 1.800 putnika.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 27.02.2014.

11:06

Default images

Sistem "SabreSonic Check-in" je u utorak prvi put pušten u rad na beogradskom aerodromu, a sreda je bila prvi dan u kome je samo taj novi sistem korišćen. Aviokompanija očekuje da potpuni prelazak na novi sistem bude završen do kraja današnjeg radnog dana.

Nakon toga će se vratiti na snagu procedura za dolazak putnika Er Srbije dva sata pre leta, navedeno je u saopštenju nacionalne aviokompanije.

Aviokompanija Er Srbija savetuje putnike koji putuju u četvrtak, 27. februara da dođu na aerodrom najmanje tri sata pre predviđenog vremena poletanja i ponesu odštampanu potvrdu rezervacije, odnosno putni itinerer.

Od prvog dana korišćenja tog sistema nije bilo usporavanja u radu i saobraćaju, a svi gosti dočekani i posluženi zakuskom i osvežavajućim napicima.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić izjavio je da prelazak na novi sistem u suštini poboljšava iskustvo koje imaju korisnici Er Srbije na aerodromu Nikola Tesla i osavremenjuje odnos prema gostima, dok se istovremeno dobija na funkcionalnosti prilikom čekiranja putnika koje do sada nisu bile moguće.

"Poslednjih par dana prošlo je izuzetno glatko, i to je direktan rezultat intenzivnog uvežbavanja koje je stotine zaposlenih u Er Srbiji prošlo u procesu nadograđivanja sistema. Naš tim je takođe bio u potpunosti podržan na licu mesta od više od 40 stručnjaka kompanija Etihad Ervejz i SABRE, koji su u Beograd doleteli iz celog sveta", rrekao je Kondić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: