"Ugovor s Etihadom ove nedelje"

Građani Srbije će u toku ove nedelje moći da vide ceo ugovor o osnivanju avio-kompanije Er Srbija između Vlade Srbije i Etihad ervejza.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 25.02.2014.

11:48

Default images

To je izjavila ministarka energetike i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović, naglasivši da ova vlada ništa ne krije od građana.

"Da li će to biti danas ili sutra, ne bih pravila razliku", dodala je potpredsednica SNS-a.

"Mislim da smo bili potpuno jasni i bez ozira na mnoge ugovore koji su do danas ostali neobjavljeni, kao što je ugovor sa Fijatom, ovaj ugovor sa Etihadom će biti objavljen da bi to Srbija videla", rekla je Mihajlović odgovarajuci na pitanje novinara prilikom posete Somboru.

"Ništa se ne krije i ništa što se radi u ovoj vladi koja je sada tehnička ali je trajala 18 meseci, ništa nije zatvoreno, sve je bilo javno", kazala je Mihajlović.

Potrošači su budućnost EPS-a

Mihajlović je poručila da je budućnost EPS-a da vodi računa kako se ophodi prema potrošačima.

Mihajlović je istakla da prioritet EPS-a treba da bude racionalizacija troškova, pozitivan odnos prema potrošacima, ulaganja u distributivnu mrežu ali i vodjenje računa o proizvodnji energenata i proizvodnim radnicima.

Ona je istakla da je distribucija u Somboru, jedna od najboljih distribucija u sastavu Elektrovojvodine, koja je jedno od najboljih privrednih društava EPS-a.

Mihajlović je poručila da će to ministastvo učiniti sve da ceo EPS bude kao Eelektrovojvodina. Ona je napomenula, da su elektrodistribuciji u Somboru gubici međju najnižim i da postoji potpuno drugačiji odnos prema potrošačima u odnosu na druge distribucije.

"Postoji čak i dan i prostorija gde se razgovara ša potrošačima, i zato niko neće ostati bez odgovora na pitanja kazala je Mihajlović", koja je navela da je sa rukovodstvom tog preduzeća, razgovarala i o zameni brojila na teritoriji te distribucije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: