Er Srbija: Prtljag po komadu

Na letovima Er Srbije ubuduće će važiti nova pravila za prevoz prtljaga, usaglašena sa standardima evropskih avioprevoznika, saopšteno je iz te kompanije.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 25.02.2014.

09:42

Default images

Tako će se, kako navode, umesto dosadašnjeg koncepta po težini, na letovima Er Srbije ubuduće primenjivati koncept po komadu predatog prtljaga.

U saopštenju se navodi da će putnici Er Srbije koji budu rezervisali ili kupovali svoje karte od 1. marta, a za putovanja od 1. maja 2014, moći u ekonomskoj klasi besplatno da prevezu jedan prtljag maksimalne težine 23 kilograma, a u biznis klasi dva prtljaga težine 32 kilograma svaki.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić rekao je da je ta promena važan korak u cilju prilagođavanja uslovima transporta evropskih aviokompanija.

Iz Er Srbije navode da će, nalik na praksu aviokompanija širom sveta, svaki predati prtljag koji prelazi dozvoljenu težinu, broj i dimenzije određene novim uslovima biti posebno naplaćivan.

Detaljnije informacija dostupne su na sajtu Er Srbije (www.airserbia.com) i svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: