Osniva se Senat privrede Srbije

Svečana konferencija povodom osnivanja Senata privrede Srbije biće organizovana 26. februara u Beogradu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 21.02.2014.

14:45

Default images

Senat privrede sledi koncept participacije preduzeća u uređenju privrednog ambijenta i ekonomskog tržišta Evrope, i nastoji da prezentuje doprinose, potrebe i težnje tih preduzeća.

Ministarstvo poljoprivrede je najavilo da će na skupu "Poslovni most Srbija - Austrija - Evropa" učestvovati prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, ministar poljoprivrede Dragan Glamočić, ministar energetike Zorana Mihajlović i ministar inostranih poslova Republike Austrije Sebastian Kurc.

Prisustvo austrijskih preduzeća u Srbiji je i do sada bilo veoma impresivno, a osnivanjem Senata privrede Srbije i uspostavljanjem sve boljih uzajamnih kontakata otvara se put za još veću ekspanziju, navedeno je u saopštenju Ministarstva poljoprivrede.

Na svečanosti u Privrednoj komori Srbije biće dodeljene plakete počasnog članstva u Senatu privrede Austije i Senatu privrede Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: