Most kod Vinče na uvidu

Nacrt plana detaljne regulacije za deo obilaznice oko Beograda, od Bubanj potoka, preko Vinče, do Pančeva, biće na javnom uvidu do 14. marta.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.02.2014.

16:31

Default images

Komisija za planove Skupštine grada Beograda utvrdila je Nacrt plana detaljne regulacije za deo železničke obilaznice oko Beograda i obilaznice auto-puta (deonica auto-puta Bubanj potok – Vinča – Pančevo, železnička deonica Beli potok – Vinča – Pančevo), sa drumsko-železničkim mostom preko Dunava i sa Izveštajem o strateškoj proceni uticaja predmetnog plana na životnu sredinu.

Kako je objavljeno na sajtu grada Beograda, plan će biti na javnom uvidu u zgradi Gradske uprave grada Beograda u Ulici 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu) i u gradskoj opštini Grocka u Bulevaru oslobođenja 39, od 10. februara do 14. marta, svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

Javna sednica Komisije za planove Skupštine grada Beograda održaće se u zgradi Gradske uprave grada Beograda u Ulici 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu) 8. aprila u 13 časova. U toku javne sednice, sva prisutna fizička i pravna lica koja su podnela primedbe u vezi s Nacrtom plana u pisanom obliku mogu ih obrazložiti pred članovima komisije.

Primedbe na planirana rešenja, u pisanom obliku, mogu se dostaviti Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove preko pisarnice u Ulici 27. marta 43-45 najkasnije do 14. marta. U toku javnog uvida, Nacrt plana biće izložen i na sajtu grada Beograda, u rubrici "Gradski oglasi, konkursi i tenderi”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: