"Radulović ima dobre ideje, ali..."

Ministar Radulović ima dobre ideje ali mora sa sindikatima da pronađe zajednički imenitelj po pitanju Zakona o radu, smatra Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 06.01.2014.

14:54

Default images

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da podržava svakog ko ima dobre ideje i radi u interesu građana Srbije, pa i ministra privrede, ali je ukazao da se sa sindikatima mora naći zajednički imenitelj po pitanju Zakona o radu.

"Svako ima moju podršku ko radi u interesu građana Srbije. Mislim da gospodin Radulović u najvećim delovima ima dobre ideje", rekao je Vučić novinarima.

Ono što je veoma važno jeste, kako je podvukao Vučić, da se zajedno sa sindikatima pronađe "modus vivendi" po pitanju zakona o radu.

Prema njegovim rečima, Zakon o radu mora da se menja, ali je potrebno pronaći neki minimalni zajednički imenitelj sa sindikatima, jer je od suštinskog značaja za napredak zemlje politička stabilnost.

Vicepremijer Vučić izjavio je danas i da bi u narednih godinu dana ekonomski boljitak trebalo bi da osete svi građani Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: