Er Srbija i Tarom proširili kod šer

Nacionalna avikompanija Er Srbije je proširila "kod šer" saradnju sa rumunskom aviokompanijom Tarom.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 20.12.2013.

13:21

Default images

Er Srbija i Tarom su 16. decembra zaključili bilateralan "kod šer" sporazum koji predviđa uvođenje marketing koda kompanije Er Srbija na dnevnom jutarnjem letu Taroma iz Bukurešta za Beograd.

Kod Er Srbije će, takođe, obeležiti i letove Taroma iz Bukurešta za Sofiju, saopštila je Er Srbija.

Kod Taroma će, sa druge strane, biti na svakodnevnim letovima kompanije Er Srbije iz Beograda za Bukurešt.

Er Srbija će i dalje imati svoj marketing kod na svakodnevnim letovima Taroma između prestonica Srbije i Rumunije.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić je tim povodom izjavio da se proširuje saradnja sa dugogodišnjim partnerom Taromom.

"Naše kompanije godinama ostvaruju odličnu saradnju i nadamo se da ćemo je nastaviti i proširiti obostranim naporima na promovisanju turizma i trgovinske razmene između Srbije i Rumunije. Uveren sam da će letovi na relaciji Beograd - Bukurešt koje nude Tarom i Er Srbija biti interesantni i od velike koristi kako našim turističkim, tako i poslovnim putnicima", rekao je Kondić.

Rumunija, prema njegovim rečima, ima mnogo toga da ponudi srpskim putnicima, od slikovitih Karpata do odmaralištima na Crnom moru.
"Siguran sam da će Srbija postati jedno od omiljenih odredišta za putnike iz Rumunije", dodao je Kondić.

Generalni direktor Taroma Kristijan Heincman je izjavio da je proširena i poboljšana saradnja Taroma i kompanije Air Serbia veoma podsticajna.

"Uveren sam da će naše partnerstvo predstavljati ključni faktor u još široj ponudi koju će ova dva nacionalna avioprevoznika uskoro predstaviti svojim putnicima. Bukurešt i Beograd postaju sve interesantnije međunarodne destinacije, a proširenjem naših međusobnih poslovnih odnosa doprinosimo još bržem unapređenju kulturnih i ekonomskih veza između naših zemalja", kazao je on.

Dodavanje novih dnevnih letova kompanije Er Srbija rastućem broju Taromovih letova na ovoj direktnoj relaciji, kako je rekao, otvara nove mogućnosti za putnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

20 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

6 h

Podeli: