Kostić: Jedva čekam Al Dahru

Vlasnik MK grupe Miodrag Kostić kaže da treba pozdraviti najavljene investicije iz UAE u srpsku poljoprivredu, ali upozorava i da su naša očekivanja velika.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.12.2013.

15:30

Default images

"Gledam veoma povoljno, jedva čekam da oni dođu, ali dajte prvo da imamo rezultate", rekao je Kostić na skupu "Ekonomist - Svet 2014." održanom u Beogradu.

"Imamo sreću što smo našli 'bogate rođake' u tako velikim investitorima. Ali naša očekivanja su velika. Ako neko očekuje da će Al Dahra da kupi zemljište, kako je najavljeno, to je nemoguće. Možemo očekivati da investira kao i svugde u svetu i njihov dolazak treba pozdraviti", naveo je vlasnik MK grupe.

Kostić je govorio i o saradnji s Podravkom sa kojom, kako kaže, već pola godine pregovara o mogućoj saradnji. Pregovori će, prema njegovim rečima, biti nastavljeni i danas i moguće je, kako je naveo, da će jednog dana i da se udruže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: