Remont druge visoke peći pri kraju

Remont visoke peći broj dva u Železari "Smederevo" je pri kraju, "zaduvavanje" se očekuje 12. decembra, izjavio je predsednik ASNS u toj železari Saša Čolić.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 29.11.2013.

17:16

Default images

On je rekao prve tone čelika tri dana kasnije, i podsetio da je remont visoke peći broj dva počeo 19. novembra

Čolić je dodao da postoje informacije da ima ozbiljno zainteresovanih investitora za Železaru Smederevo, ali da u tom sindikatu "ne znaju iz koje su zemlje".

Prema njegovim rečima, izvesno da će sledeće nedelje u Skupštini Srbije pri raspravi o budžetu biti odlučeno o kreditima koje će Železara uzeti uz garancije Vlade Srbije.

Stokić je napomenuo da je Železara sve kredite koje je do sada uzimala uredno i u dogovorenim rokovima vraćala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: