Ko stavlja šine preko Mosta na Adi?

Most na Adi je završen, privodi se kraju i petlja "Radnička", a sledeći korak je izgradnja pruge na ovim saobraćajnicama.

Srbija

Izvor: Novosti

Petak, 29.11.2013.

15:28

Default images

Direkcija za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda početkom ove sedmice pokrenula je postupak javne nabavke za izradu projekta tramvajske pruge, a svi zainteresovani za učešće na konkursu mogu da se jave najkasnije do 25. decembra.

"Svaki ponuđač u postupku javne nabavke mora dokazati da je upisan u odgovarajući registar, da nije osuđivan krivično, da mu nije izrečena mera zabrane obavljanja delatnosti i da je izmirio dospele poreze, doprinose i druge javne dažbine u skladu sa propisima Republike Srbije ili strane države kada ima sedište na njenoj teritoriji", navodi se u ponudi koju je oglasila direkcija.

Dodatni uslovi su da ponuđač nije u stečaju ili likvidaciji i da raspolaže dovoljnim poslovnim kapacitetom.

Učesnici konkursa moraće da pokažu i iskustvo, te da su u prethodnih pet godina imali minimum jednu referencu na poslovima izrade idejnih ili glavnih projekata tramvajske pruge.

Kriterijum za ocenjivanje biće najniža ponuđena cena usluge, koja mora biti iskazana u dinarima sa svim uračunatim troškovima i popustima, bez poreza na dodatu vrednost. Ali naručilac, takođe, može i da odbije ponudu zbog neuobičajeno niske cene, odnosno ukoliko značajno odstupa u odnosu na tržišno uporedivu cenu i izaziva sumnju u to da će javna nabavka biti obavljena u skladu sa ponuđenim uslovima.

Izbor naručioca biće poznat do 31. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

16 h

Podeli: