Besplatno skijanje otvara sezonu

Skijaška sezona na Staroj planini počeće 12. decembra a posetioci će tim povodom dobiti besplatan trodnevni ski pas, kao i popuste na iznajmljivanje ski-opreme.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 26.11.2013.

19:34

Default images

Prema rečima direktora hotela "Falkenštajner" Nikole Markovića, posetioce očekuju odlični uslovi kako na stazi, tako i u hotelu, a neće izostati ni tradicionalna staroplaninska trpeza.

"Falkensteiner Hotel Stara Planina će i ove sezone biti mesto okupljanja ljubitelja skijanja, ali i onih koji žele da uživaju i da se odmore daleko od gradske buke. Uz staze koje se nalaze u neposrednoj blizini hotela smeštena je i prva gondola u Srbiji", rekao je Marković.

Prema rečima direktora hotela, trenutna visina snega na Staroj planini je 15 santimetara, a uvereni su da će do 12. decembra uslovi za zimske sportove biti idealni. Marković podseća da je u slučaju nedostatka snega na Staroj planini, spreman i sistem za veštačko osnežavanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: