Radulović danas sa Stros Kanom

Ministar privrede Saša Radulović sastaće se danas sa Dominikom Stros Kanom, koji bi trebalo da iznese konkretne predloge za oporavak srpske privrede.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 26.11.2013.

13:26

Default images

"Stros Kan dolazi danas i razgovaraćemo kao i prošli put o ekonomskoj situaciji, najboljim merama za oporavak privrede, problemu nelikvidnosti, privatizaciji i poreskim reformama", izjavio je Radulović novinarina u pauzi okruglog stola "Bankrot - šanse za novi početak", koji organizuju produkcija Tajmlajn i USAID.

Stros Kan je savetnik Vlade Srbije, a trebalo bi da iznese svoje predloge nakon sagledavanja stanja u srpskoj ekonomiji.

Radulović je ocenio da će Stros Kanovi saveti biti jako korisni i da će se te preporuke odnositi na celu situaciju u privredi, ali i na konkretne slučajeve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: