Nema više "kada grmi iz Beograda"

Sindikat FAP-Sloga zatražio je od rukovodstva fabrike da počne da se ponaša u duhu dobrog i savesnog privrednika.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 02.11.2013.

13:00

Default images

Sindikat je saopštio da veoma ceni napore Vlade Republike Srbije u cilju pomoći radnicima i gradanima Priboja.

Kako su saopštili danas iz ovog sindikata, sprečena je humanitarna katastrofa koja bi zadesila Priboj, čiji su stanovnici, usled nemaštine, neoverenih zdravstvenih knjižica i osećaja bezperspektivnosti, bili na rubu egzistencijalnog minimuma.

"Zaustavljen je uznapredovali proces privatizacije imovine FAP-a, koji je pretio da preduzeće odvede u stanje stečaja i učinjeni su početni koraci koji treba da dovedu do funkcionisanja fabrike kako bi stvarala profit", ističu iz Sloge.

Imajući u vidu navedeno, sindikalci zahtevaju od rukovodstva fabrike da počne da se ponaša u duhu dobrog i savesnog privrednika, i apeluju na radnike da se zajedničkim snagama iskoristi poslednja ukazana šansa jer, kako naglašavaju, reprizu epizode "kada grmi iz Beograda" više neće imati priliku da čuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: