Počeo sastanak Vučića i sindikata

U Savezu samostalnih sindikata Srbije nešto posle 16 sati počeo je sastanak prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima S S S S .

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 01.11.2013.

16:22

Default images

Oni će razgovarati o merama koje će vlada preudzeti povodom aktuelne ekonomske situacije.

Sastanku prisustvuju i ministar finansija Lazar Krstić i Vučićev savetnik Siniša Mali, koji su pre 16 sati ušli u zgradu sindikata.

Predsednik S S S S Ljubisav Orbović rekao je Tanjugu uoči sastanka sa Vučićem da očekuje otvoren razgovor o merama koje će vlada preduzeti povodom aktuelne ekonomske situacije.

On je rekao da se u međuvremenu podigla tenzija među zaposlenima, a da su razlog nezadovoljstva "restriktivne mere".

"Želimo da se upoznamo koje su to mere i u kom pravcu će ići razvoj Srbije, i da ukažemo da u ovim merama ne vidimo da su se opteretili na bilo koji način oni koji su se u prethodnom periodu obogatili", rekao je Orbovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: