Donacija Jafe za lepšu Crvenku

Predstavnici kompanije Jafa i Mesne zajednice Crvenka potpisali Protokol o donaciji dela sredstava za rekonstrukciju centralnog trga i pešačke zone u tom mestu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 22.10.2013.

19:08

Default images

Protokol su u prostorijama čuvene fabrike biskvita u Crvenki, potpisali direktorka korporativnih komunikacija Jafe Bojana Damjanović i predsednik Saveta Mesne zajednice Dragan Pavićević.

Pavićević je, po potpisivanju Protokola, zahvalio Jafi na donaciji, ocenivši da se radi o dobrom primeru saradnje te fabrike, lokalne samouprave i mesne zajednice.

On je izrazio nadu da će i osale kompanije u regionu slediti put Jafe na polju društveno odgovornog poslovanja.

Kako su istakli u Jafi, ova donacija samo je jedna u nizu aktivnosti koju ova fabrika biskvita realizuje u okviru svoje strategije društveno odgovornog ponašanja, s fokusom na dobrobit dece i omladine, kao i razvoj lokalne zajednice u kojoj posluje.

Ukupna vrednost radova na rekonstrukciji trga i pešačke zone u Crvenki je 25 miliona dinara, a planirano je da projekat bude realizovan u prvoj polovoni naredne godine.

Jafa je prošlog meseca pomogla i otvaranje prve i jedine dečje igraonice - Jafa mini džangl - u centru Crvenke.

Fabrika biskvita Jafa iz Crvenke ima poslovnu tradiciju dužu od 35 godina i stoji iza jednog od najznačajnijih brendova u regionu.

Jafa je jedna od prvih fabrika u regionu u čijoj proizvodnji se poštuju najzahtevnije sanitarne, higijenske i tehnološke procedure koje podrazumevaju sertifikat HACCP. Pored sistema HACCP i ISO 9001, proizvodi fabrike imaju i Halal sertifikat, a od septembra 2013. fabrika se može pohvaliti i FSSC 22000 sertifikatom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: