Prva grupa završila obuku u Jatu

Desetoro članova kabinskog osoblja kompanije Er Srbija, trenutno Jat ervejza, uspešno je završilo petonedeljnu obuku u Akademiji Etihad ervejz u Abu Dabiju.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 10.10.2013.

11:27

Default images

Teorijska i praktična nastava obuhvatala je obuku iz opšte bezbednosti, rukovanja opasnim teretima, učinka ljudskog faktora u vazduhoplovstvu, rangiranja svih vrsta vazduhoplova, pružanja usluga u ekonomskoj i premijum klasi, uz osvrt na stil i imidž i poseban način za unapređenje liderskih veština.

Srpski diplomci biće posada i usluživaće putnike na promotivnom letu kompanije Air Serbia 26. oktobra od Beograda do Abu Dabija.

"Izuzetno smo ponosni što smo obeležili završetak obuke prve grupe kabinskog osoblja u aviokompaniji Er Srbija. Oni su prošli sveobuhvatnu obuku iz bezbednosti i pružanja usluga u elitnoj akademiji našeg partnera i sada sa entuzijazmom žele, da svoje nove veštine pokažu i na nebu", rekao je generalni direktor, Dane Kondić.

On je, na predstavljanju novog brenda "Er Srbija" svetu, istakao da je važno nastaviti sa ulaganjem u obuku i razvoj zaposlenih dok se postavljaju temelji razvoju nove srpske aviokompanije, koja će putnicima pružati usluge vrhunskog kvaliteta.

Etihad je obezbedio odobrenje svih regulatornih vlasti da kupi 49 odsto kompanije Air Serbia (bivši Jat Airways) i sa Vladom Srbije, koja je većinski vlasnik, zaključio petogodišnji ugovor o upravljanju kompanijom.

Kao deo ovog ugovora, zaposleni u svim oblastima poslovanja Er Srbije, imaće mogućnost stalne obuke u Etihadovoj kompaniji. Er Srbija će zvanično biti predstavljena srpskoj i svetskoj javnosti 25. oktobra u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: