Delegacija EIB dolazi zbog petlje

U Beogradu će sutra boraviti delegacija Evropske investicione banke (EIB) povodom problema sa izgradnjom petlje Petlovo brdo.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 09.10.2013.

18:59

Default images

Udruženje građana "Zeleno naselje - Petlovo brdo", koje se protivi aktuelnom rešenju petlje u blizini obilaznice oko Beograda, saopštilo je da će zbog tog problema od sutra u Beogradu boraviti delegacija Evropske investicione banke (EIB), koja je ranije najavljena kao finansijer izgardnje petlje.

Udruženje je dostavilo medijima pismo EIB-a koje potvrđuje dolazak delegacije te banke, koja će u Beogradu boraviti do 15. oktobra i održati sastanke sa udruženjima građana i nadležnima za taj slučaj.

"Zeleno naselje - Petlovo brdo" tvrdi da Putevi Srbije nemaju sva odobrenja za izgradnju petlje "Petlovo brdo", dok je to javno preduzeće ranije saopštilo da je sve u skladu sa zakonom i predviđenom dokumentacijom.

Susret sa predstavnicima udruženja planiran je za 12. oktobar, navodi udruženje.

"Udruženje očekuje da će ova poseta omogućiti da konačna odluka po žalbi biti doneta do 31. oktobra, kako je i ranije najavljeno od predstavnika EIB", navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: