Besplatne Wi-Fi zone u 229 pošta

Pošta Srbije uvela je besplatne Wi-Fi zone u 229 pošta, u 148 gradova širom zemlje

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 01.10.2013.

21:17

Default images

Pošta Srbije uvela je besplatne Wi-Fi zone u 229 pošta, u 148 gradova širom zemlje, što je deo strateškog plana ovog preduzeća da građanima obezbedi dostupnost savremenih načina komunikacije.

Sa ciljem da se brza razmena informacija učini dostupna svima - i tehnički i cenovno, u ovim poštama su dostupme i usluge Pošta NET-a (KTV i internet), saopšteno je iz JP PTT saobraćaja Srbija.

U toku su i promotivne akcije Pošta NET-a u okviru kojih korisnici dobijaju ove usluge za jedan dinar tokom prvih tri ili šest meseci, kao i veću brzinu protoka, u zavisnosti od potpisanog akcijskog ugovora (na 12 ili 24 meseca).

Pošta NET paketi dostupni su u Beogradu, Subotici, Novom Sadu, Velikoj Plani, Smederevu, Sokobanji, Čantaviru i Ubu, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: