Kiricis, novi direktor Delez Srbija

Novi generalni direktor kompanije Delez Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora od 15. jula biće Džon Kiricis

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 06.07.2013.

15:36

Default images

On će na toj funkciji zameniti Davida Vander Skurena koji odlazi na novu fukciju u Grčku, saopštila je ta kompanija.

Kiricis dolazi sa pozicije generalnog direktora Delezeovih operacija u Grčkoj, gde je i rođen, a većinu života proveo je u Južnoj Africi.

Diplomirao je finansije na Univerzitetu Južne Afrike, a Delez Grupi se priključio 1993. godine od kada je bio na više izvršnih pozicija u Evropi i Indoneziji.

Vander Skuren odlazi na funkciju višeg potpredsednika sinergije direktne nabavke i razvoja privatne robne marke za jugoistočnu Evropu, sa sedištem u Grčkoj.

On je bio generalni direktor Delez Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora od preuzimanja Delta Maksija 2011.godine.

Iz Delez Grupe podsećaju da u ovoj godini planiraju da otvore 150 novih prodavnica u Srbiji, Grčkoj, Rumuniji, Bugarskoj i Indoneziji i da je Delez Srbija počela izgradnju velikog distributivnog centra u Staroj Pazovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: