"Karneks" počinje da izvozi u EU

Industrija mesa "Karneks" ispunila je sve standarde kvaliteta Evropske unije i time je dobila izvozni kontrolni broj za plasiranje proizvoda na tržišta EU.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 26.06.2013.

13:22

Default images

Izvozni kontrolni broj predstavlja garanciju kvaliteta i omogućava nesmetan izvoz i trgovinu proizvoda u EU, a "Karneks" je jedna od retkih kompanija u Srbiji koja je zadovoljila sve uslove za dobijanje izvoznog kontrolnog broja, saopšteno je iz te kompanije.

U cilju postizanja najviših standarda i garancija kvaliteta proizvoda, "Karneks" kontinuirano investira u proširenje postojećih i izgradnju novih kapaciteta, uz povećanja energetske efikasnosti i očuvanju životne sredine, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: