Telekom Srbija na satelitu ASTRA

Kompanija SES saopštila je da je potpisala višegodišnji ugovor sa Telekomom Srbija za obezbeđivanje kapaciteta na satelitu ASTRA 3B.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.05.2013.

10:49

Default images

Trenutno Telekom Srbija koristi kapacitete preko orbitalne pozicije kompanije SES, 19,2 stepena istočno za obezbedjivanje DTH prenosa javnih TV kanala, RTS Sat i Radio Beograd u Srbiji.

Telekom Srbija će, prema novom ugovoru, koristiti dodatne kapacitete za emitovanje TV, radio i usluga prenosa podataka na orbitalnoj poziciji 23,5 stepeni istočno.

Potpredsednik i direktor za region centralne i istočne Evrope u kompaniji SES, Martin Ornaš-Kubacki, kazao je da ovaj ugovor reafirmiše orbitalne pozicije njegovog preduzeća, profesionalnost tima i odlične usluge koje Telekom Srbija veoma ceni na tržištu.

''Ovo takodje označava važnu prekretnicu, jer ćemo dodatni kapacitet za Telekom Srbija obezbedjivati sa nove orbitalne pozicije, za DTH ali i ostale usluge'', naveo je Ornaš-Kubacki.

On je izrazio zadovoljstvo što je SES u prilici da podrži ovo partnerstvo, dodavši da će nastaviti s pružanjem najboljih usluga kako bi omogućili da Telekom Srbija razvija poslovanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

23 h

Podeli: