Šeik ili Kostić pitanje je sad...

Vredna imovina Jugobanke u stečaju mogla bi uskoro da dobije novog vlasnika.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 19.03.2013.

21:13

Default images

Za očekivati je da će za ovu zgradu biti zainteresovan planinski centar "MK“, koji ga okružuje sa tri izuzetno uspešna hotela, pišu Novosti.

Nezvanično, i princ prestolonaslednik Muhamed bin Zajed al Nehjan iz Emirata, koji je nedavno boravio na Kopaoniku, vrlo je zainteresovan da kupi ovaj hotel.

Agencija za osiguranje depozita na prodaju je, za minimum 3,7 miliona evra, ponudila hotel koji ova banka poseduje na Kopaoniku, u suvlasništvu sa još nekoliko banaka i firmom "Kop star“.

Na još veći iznos procenjen je poslovni prostor ove banke u centru Beograda, u Makedonskoj i Kondinoj ulici. Reč je o ukupno 4.276 kvadrata, za koje Agencija traži minimum 7,5 miliona evra.

Najatraktivniji od sve imovine, svakako je hotel Jugobanke na Kopaoniku, jer se nalazi na vrhunskoj lokaciji. Uprkos tome što hotel nije u najboljem stanju, jer u njega godinama nije ulagano, lokacija i kvadratura (više od 2.500 kvadrata) čine ga jednim od najboljih objekata na najpopularnijem srpskom ski-centru.

Ski-centar na Kopaoniku svake godine beleži sve veći broj skijaša, pa poznavaoci kažu da je zarada budućem vlasniku - zagarantovana i sa minimalnim ulaganjima.

Ništa manje interesantan nije ni poslovni prostor u centru Beograda, jer po ovoj računici proizlazi da bi investitor mogao do njega da dođe za svega 1.755 evra po kvadratu! Ovo, naravno, ukoliko ne bude mnogo zainteresovanih za učešće na licitaciji, zakazanoj za 4. april tačno u podne. U isto vreme zakazano je i nadmetanje za hotel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: