Dinkić dobio "Zlatni ski pas"

Skijališta Srbije uručila su priznanje "Zlatni ski pas" ministru finansija i privrede, Mlađanu Dinkiću.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 15.03.2013.

13:29

Default images

Priznanje je uručeno za izuzetan doprinos afirmaciji skijaškog sporta i razvoju planinskog turizma u Srbiji.

Vršilac dužnosti generalnog direktora Skijališta Srbije, Dejan Ljevnaić, koji je uručio priznanje ministru Dinkiću, rekao je da ski centri iz sezone u sezonu obaraju rekorde u posećenosti, i da sada ne mogu da se porede sa periodom od pre 10 godina.

Ljevnaić je objasnio da je za takav rezultat zaslužna i vizija Dinkića, koji nikada nije odustao od ideje - "da nije potrebno da se na skijanje ide stotinama kilometara daleko".

"Ljudi nam dolaze, vraćaju se i dovode prijatelje, jer ovde nalaze sve što traže. To svima nama u timu Skijališta Srbije daje veliki podstrek da i dalje nastavimo da dajemo sve od sebe da naše staze budu na nivou najboljih evropskih", kazao je Ljevnaić.

Energija i istrajnost ministra Dinkića doprineli su da sada imamo jedan od najboljih ski centara u regionu - Kopaonik, kompletnu porodično-sportsku destinaciju u ski centru Tornik na Zlatiboru, i jednu od najvećih uzdanica srpskog turizma - Staru planinu, dodao je Ljevnaić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: