Studenti u ulozi konsultanta

Belgrade Business International Case Competition je prvo studentsko takmičenje prestižnog karaktera u rešavanju studije slučaja koje će se održati u Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 08.03.2013.

12:57

Default images

Predstavlja jedinstvenu priliku za internacionalne fakultete da učestvuju u prvom istočnoevropskom takmičenju u rešavanju studije slučaja.

BBICC će biti održano na proleće, u periodu od 2-7 aprila 2013. godine.

BBICC organizuje Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Centrom za promociju nauke kao su-organizatorom. Prilika da organizuje ovako prestižan događaj je pružena FON-u na osnovu rezultata koje su ostvarili njegovi studenti u proteklom periodu.

Studija slučaja je analiza poslovne situacije zasnovane na poslovanju stvarne ili izmišljene organizacije. Popularno se naziva ‘’case study’’. Cilj analize studije slučaja je da se student koja analizira slučaj stavi u položaj menadžera koji treba da reši neki poslovni problem.

Dakle, analiza studije slučaja je analiza situacije u organizaciji i davanje preporuka za prevazilaženje problema.

Case Study Centar na FON-u postoji kao posebna funkcionalna jedinica i sebi je postavila za cilj da upozna o konceptu studije slučaja ne samo studente FON-a, već i studente celog Beogradskog Univerziteta koji su, u stvari, budući uspešni poslovni ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: