Šansa za 300 mladih da rade u NIS-u

Naftna industrija Srbije počela je program "NIS šansa 2013" kroz koji će oko 300 mladih bez radnog iskustva dobiti priliku da se zaposle u toj naftnoj kompaniji

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 21.02.2013.

16:11

Default images

Prijavljivanje za učešće u tom programu NIS-a traje do petka, 1. marta, i to podnošenjem prijave na kompanijskom veb sajtu www.nis.rs ili preko nacionalnog portala za zapošljavanje "Infostuda" (www.infostud.com) za kandidate sa diplomom fakulteta, saopštio je NIS.

NIS će najboljim kandidatima nakon devet, odnosno dvanaest meseci rada ponuditi radni odnos na neodređeno, navodi se u saopštenju.
Kandidati sa srednjom stručnom spremom mogu se prijaviti i u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Svršeni diplomci će dobiti priliku da se zaposle u Novom Sadu, Zrenjaninu i Subotici. Potrebno je i da imaju završen jedan od sledećih fakulteta u trajanju od četiri godine: Ekonomski, Filozofski, Prirodno-matematički, Tehnološki, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet organizacionih nauka, Rudarsko-geološki fakultet, Pravni fakultet, Arhitektonski fakultet, Građevinski fakultet, Saobraćajni fakultet, Elektrotehnički fakultet, Fakultet za zaštitu životne sredine i zaštitu na radu, Mašinski fakultet.

Prednost pri zapošljavanju će imati kandidati sa prosekom iznad 8,5 u toku studiranja.

Kandidati sa završenom srednjom stručnom školom obrazovnih profila: mašinski tehničar, mašinobravar, bravar, elektrozavarivač, tesar, zavarivač, metalostrugar, automehaničar, hemijski tehničar i električar će dobiti priliku da rade u Zrenjaninu, Subotici, Kikindi, Turiji i Trešnjevcu.

Prednost će imati kandidati sa boljim rezultatima u toku školovanja. Svi zainteresovani mogu se detaljnije informisati o programu "NIS šansa 2013“ na kompanijskoj veb stranici www.nis.eu

Program "NIS šansa 2013" kompanija sprovodi u okviru društveno odgovornog poslovanja i u saradnji sa lokalnim samoupravama.

NIS već četiri godine sprovodi program zapošljavanja mladih kroz saradnju sa lokalnim samoupravama i Nacionalnom službom za zapošljavanje.

Dosada je priliku da rade i da se profesionalno usavršavaju u NIS-u dobilo više od 400 mladih, a plan je da do kraja ove godine, kroz dve faze, prvu koja je počela u februaru i drugu koja kreće na jesen, NIS zaposli ukupno oko 700 mladih ljudi.

NIS je prošle godine dobio titulu Najboljeg poslodavca od Srpske asocijacije menadžera, a tu kompaniju 25 odsto studenata smatra najboljim mestom za početak profesionalne karijere, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

10 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: