Pejpal daleko od Srbije

Kupovina preko interneta iz stranih zemalja još je daleko od Srbije.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 30.01.2013.

10:05

Default images

Naime, nadležni su najavili da će najpoznatiji internet servis za virtuelna plaćanja, "Pejpal" stići ove godine u našu zemlju.

Ipak, iz same kompanije odgovaraju da još nisu odredili ni približan datum za otvaranje svoje filijale.

"Želimo da Srbija bude naš klijent", navode iz zvanične kancelarije "Pejpal"-u u Luksemburgu.

"Ipak, i dalje ne možemo da damo ni približno vreme našeg dolaska. Radimo na tome da započemo posao i u ovoj zemlji, ali još nismo odredili kada ćemo doći".

Prema rečima Stefana Lazarevića, državnog sekretara za telekomunikacije, sve zakonske prepreke za rad ove firme u našoj zemlji su otklonjene.

"Poslednji put kada smo se čuli sa predstavnicima "Pejpala", rekli su mi da je 2012. godina poslednja godina bez njihovog prisustva u Srbiji", kaže Lazarević.

"Na osnovu tih informacija možemo se nadati dolasku, ali tačan datum znaju samo oni"

"Pejpal" radi u 190 zemalja i regiona širom planete. Ovo je jedan od najbezbednijih servisa na internetu. Kada se plaća u inostranstvu preko banke, procedura traje i do dva meseca, a preko ovog virtuelnog sistema - svega 15 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: